| Zlatokopky | |
|
+4TOM DJ XiDER AceUrbis Bonzáček 8 posters |
Kdo je věrší zlatokopka??? | Tichá společnice Verunky (jméno nezjištěno) | | 55% | [ 6 ] | Verunka osobně | | 45% | [ 5 ] |
| Celkem hlasů : 11 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Bonzáček Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 město : Trebic Registration date : 16. 04. 06
| Předmět: Zlatokopky Tue 18 Apr ŕ 7:24 | |
| Co je nejvetší hnus, když se někdo tahá s někým jen kvůli penězům osobně znám takové případy, dám ti pusu, kup mi panáka nebo snad dám ti, kup mi flašku, zde jsou moje tipy Tichá společnice Verunky, která je známá svým oblečením, respektive neoblečením. Nejeden nadrženec mohl zahlédnout její zadnici, když její mini sukně (mimochodem z třebíčského značkového obchodu Majj hato kumi nato) vzlátla k výšinám. To nemluvím o tom, jak byla spatřena před zraky několika lidí jak se nechá prst... v jednom z boxů. No jo užívejme si dokud jsme mladí.. A Verunka sama osobně nejletší idol všech zbohatlíků na Roxy, v čele se zatím stále drží mastný pačes. Jak dlouho ovšem toto potrvá, kdo převezme štafetu?? Toť otázka. No fuj fuj fuj, užř vím proč vznikla písnička od kabátu: Dívky ty to znaj....... nebo se to jmenuje jinak??? | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Zlatokopky Tue 18 Apr ŕ 22:12 | |
| Zajimave tema... | |
|
| |
DJ XiDER V.I.P.
Poeet p?íspivku : 36 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Zlatokopky Thu 20 Apr ŕ 21:26 | |
| | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
| |
| |
TOM Boss
Poeet p?íspivku : 43 město : Brno Brno ....plno Registration date : 10. 04. 06
| |
| |
Bonzáček Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 město : Trebic Registration date : 16. 04. 06
| |
| |
Slater
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Zlatokopky Mon 1 May ŕ 19:13 | |
| zajímalo by mě co si tímhle chce bonzáček dokázat.
Dyť ti může bejt jedno kdo koho kde zpracovává dokud se nejedná o tebe. | |
|
| |
saarry Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 město : Třebíč Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Zlatokopky Sat 6 May ŕ 16:08 | |
| FUCK OF BONZAČEK, už jsem přišel kdo je největší krypl z ROXY, je to tady náš BONZÁČEK. Je tak blbej, že musí pořád obracet pozornost na jiný lidi, aby si ho nikdo nevšiml. No jo no, D E B I L I T A | |
|
| |
Radišan V.I.P.
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Zlatokopky Sat 6 May ŕ 18:53 | |
| - saarry napsal:
- FUCK OF BONZAČEK, už jsem přišel kdo je největší krypl z ROXY, je to tady náš BONZÁČEK. Je tak blbej, že musí pořád obracet pozornost na jiný lidi, aby si ho nikdo nevšiml. No jo no, D E B I L I T A
Nezastávám se bonzáčka, ale ty budeš podle vyjadřování taky vyloženě inteligent | |
|
| |
Slayer_CS*** Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 26. 04. 06
| Předmět: nic ve zlým Mon 8 May ŕ 17:05 | |
| Nemyslete si, že chci někoho urážet, napadat nebo jinak diskriminovat! Já si myslel, že klubový fóra slouží k pokecu o klubu a ne k urážení lidí. Souhlasím s přízpěvky nade mnou. PS jestli chcete vidět jak má vypadat clubová stránka tak se mrknite na http://aneridisco.czhoj | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
| |
| |
Slayer_CS*** Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 26. 04. 06
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zlatokopky | |