| Vstup od 15 | |
|
|
Sdílíte můj názor? | Ano | | 64% | [ 9 ] | Ne | | 36% | [ 5 ] | Je mi to jedno | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 14 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
berapa Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 17:19 | |
| No co tkhle kdybyste na internet Dali nějakou zprávu že budete pouštět až od 15??? Třeba myslím například Snow party. Víte kolika lidím byste ušetřili starosti který pak měli před roxy? Zkuste o tom trochu pouvažovat. | |
|
| |
DJ XiDER V.I.P.
Poeet p?íspivku : 36 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 17:35 | |
| Na Roxy nemaj lidi pod 15 co dělat... a je jedno jestli je to snow party nebo něco jinýho... | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 18:02 | |
| asi tak nejak... a jak se tam vubec dostanou pod-patnactilety decka? | |
|
| |
TOM Boss
Poeet p?íspivku : 43 město : Brno Brno ....plno Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 18:12 | |
| Děti pod patnáct musí být v 22:00 doma bez svého zákoného zástupce by se po desáté neměli venku ani pohnout ale dávno spinkat, tak co by přeci dělali na Roxy
Naposledy upravil dne Sun 23 Apr ŕ 19:27, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Radišan V.I.P.
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 18:16 | |
| Přesně tak... děcka, kterým ještě není ani 15 tam za prvé nemají vůbec co dělat a za druhé, když to tak vidím, tak si většina z nich jen umí otvírat huby na barmany, když jim nechtějí prodat alko nápoje | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 21:35 | |
| jj přesně tak Raduš, a fígle, že si 14 smrádek nechal občanku i řidičák v autě, a ukazuje klíček od škoní skřínky v domnění, že je podobný jako od auta. To je už starý, jednou ještě když jsem byl v plenkách (14 let) tak jsem to taky zkusil, dokonce se mi to i povedlo.
Nebo když přemlouvají abych nalil, že dokonce za měsíc jim bude 15, to už je údiv sám o sobě, od patnácti můžou dělat jiný věci ale kouření a konzumace alkoholických nápojů to stále není. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 21:35 | |
| | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 23 Apr ŕ 23:55 | |
| - TOM napsal:
- jj přesně tak Raduš, a fígle, že si 14 smrádek nechal občanku i řidičák v autě, a ukazuje klíček od škoní skřínky v domnění, že je podobný jako od auta. To je už starý, jednou ještě když jsem byl v plenkách (14 let) tak jsem to taky zkusil, dokonce se mi to i povedlo.
Nebo když přemlouvají abych nalil, že dokonce za měsíc jim bude 15, to už je údiv sám o sobě, od patnácti můžou dělat jiný věci ale kouření a konzumace alkoholických nápojů to stále není. heh, ve ctrnacti jsem nanejvys mohl snit o kinderparty... to, ze bych chlastal nebo hulil me ani nenapadlo... ale to asi byla jina doba... a jiny starosti... | |
|
| |
DJ XiDER V.I.P.
Poeet p?íspivku : 36 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Mon 24 Apr ŕ 21:20 | |
| Bejvávaly STUDENT PARTY, ale těm odzovnilo... Já osobně malý děcka pod 15 let na Roxy nechci... Akorát ostuda pro Roxy samotný... | |
|
| |
PetrK86
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 16. 05. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Tue 16 May ŕ 19:17 | |
| J8 tedy na Roxy byl jen 2x to tam byly 2 děti tak jsem odešel a nedávno když tam byl yetti Rock moc se mi to tam líbilo, pokecal jsem s barmanem o absinthu a zjistil jsem že má setejnej telefon jako já, myslím si že by byla škoda aby takovej borec měl průšvihy kvůli prudilům. | |
|
| |
Kubík V.I.P.
Poeet p?íspivku : 17 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Vstup od 15 Tue 16 May ŕ 19:59 | |
| - PetrK86 napsal:
- J8 tedy na Roxy byl jen 2x to tam byly 2 děti tak jsem odešel a nedávno když tam byl yetti Rock moc se mi to tam líbilo, pokecal jsem s barmanem o absinthu a zjistil jsem že má setejnej telefon jako já, myslím si že by byla škoda aby takovej borec měl průšvihy kvůli prudilům.
Zdravim, tak to jsi byl Ty, s tim absinthem? Jakpak jsi dopadl? | |
|
| |
berapa Návštěvník
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sun 11 Jun ŕ 15:55 | |
| | |
|
| |
berapa Návštěvník
| |
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Vstup od 15 Sat 1 Jul ŕ 10:01 | |
| Zajimávé obrácení tématu, to už musíš založit nové téma, chceš-li řešit jak se na Roxy hraje. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vstup od 15 | |
| |
|
| |
| Vstup od 15 | |
|