Poeet p?íspivku : 43 město : Brno Brno ....plno Registration date : 10. 04. 06
Předmět: Pokec o Roxy Mon 10 Apr ŕ 19:28
Semky napiště nějaký drby, co by nás mohli zajímat.
DJ XiDER V.I.P.
Poeet p?íspivku : 36 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
Předmět: Re: Pokec o Roxy Mon 10 Apr ŕ 23:47
By mě zajímalo... Tý jojo , dobrej nápad s tím fórem... Dobrovovlně se hlásím na moderátora Roxy mp3 .[/i]
TOM Boss
Předmět: Re: Pokec o Roxy Tue 11 Apr ŕ 0:45
DJ XiDER napsal:
By mě zajímalo... Tý jojo , dobrej nápad s tím fórem... Dobrovovlně se hlásím na moderátora Roxy mp3 .[/i]
máš ho teda mít šerife
T6
Poeet p?íspivku : 1 město : Třebíč Registration date : 11. 04. 06
Předmět: Pěkné!!! Tue 11 Apr ŕ 16:19
Neznám klub s vymakanější webovou prezentací!!! Jen aby ty lidi nebyli pak pořád u PC a chodili na Roxy! Super nápad. Doufám, že se brzy uvidíme...
TOM Boss
Předmět: Re: Pěkné!!! Tue 11 Apr ŕ 16:22
T6 napsal:
Neznám klub s vymakanější webovou prezentací!!! Jen aby ty lidi nebyli pak pořád u PC a chodili na Roxy! Super nápad. Doufám, že se brzy uvidíme...
To já taky Buřte, myslím jako že se uvidíme
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
Předmět: Re: Pokec o Roxy Sat 15 Apr ŕ 19:51
Kua, kde jsou ty stary zlaty casy Roxy, kdy tam chodilo hafo lidi a byl to asi nejlepsi klub na okrese... po tom se mi vazne styska...
LOGiN3 V.I.P.
Poeet p?íspivku : 20 město : TŘEBiTCh Registration date : 10. 04. 06
Předmět: Re: Pokec o Roxy Mon 17 Apr ŕ 0:23
AceUrbis napsal:
Kua, kde jsou ty stary zlaty casy Roxy, kdy tam chodilo hafo lidi a byl to asi nejlepsi klub na okrese... po tom se mi vazne styska...
Dyt se podivej nekdy na roxy kdyz je tam mega sraz Xka napr *4* hafo moc lidicek ktery urco znas..a takhle to byva i skoro kazdej patek tkaze je to porad nej klub )
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
Předmět: Re: Pokec o Roxy Mon 17 Apr ŕ 22:52
LOGiN3 napsal:
AceUrbis napsal:
Dyt se podivej nekdy na roxy kdyz je tam mega sraz Xka napr *4* hafo moc lidicek ktery urco znas..a takhle to byva i skoro kazdej patek tkaze je to porad nej klub )
No v Trebici je to kazdopadne nej klub. Znojemka je sice narvana az po usi, ale stoji to tam za hovno, i DJ je hroznej... (ted jsem jiste potesil Risu ) Florida-je dobre, ze je zatopena...je to hroznej sklep... Caribic maly pajzlik...a o zbytku uz ani nemluve...
TOM Boss