| Největší idiot z Roxy | |
|
+8DJ XiDER Radišan Trndal Luigi TOM Kubík AceUrbis Bonzáček 12 posters |
|
Sdílíte můj názor?? | ano | | 61% | [ 11 ] | ne | | 33% | [ 6 ] | neznám | | 6% | [ 1 ] |
| Celkem hlasů : 18 | | Poll closed |
|
Autor | Zpráva |
---|
Bonzáček Návštěvník
Poeet p?íspivku : 5 město : Trebic Registration date : 16. 04. 06
| Předmět: Největší idiot z Roxy Tue 18 Apr ŕ 6:59 | |
| Koukám koukám a nestačím se divit, všechny provokuje a je na ranu už od pohledu, o koho jde???? Koukněte na fotku, pořád něco řeší několikrát dostal po tlamě, ale nedá si říct jeto opěvovaný hrdina mnoha fanynek, které se po něm mohou utlouct jako malé dítě po zmrzlině. Ano je to on bájný hrdina Trndal. | |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Tue 18 Apr ŕ 22:16 | |
| to bude nejaka Trebicska celebrita... | |
|
| |
Slay3r_C Anonymní
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Wed 19 Apr ŕ 22:09 | |
| Vidím, že všichni milujete Trndala. Já ho znám osobně (což většina z vás asi ne) a musím říct, že není takovej ...... jak o něm všichni tvrdí. Mimochodem to co tu napsal "Bonzáček" bych tu moc nenechával, protože dle zákona číslo 140/1961 Sb. jde o trestný čin vyhrožování, což bych rozhodně na veřejném fóru neukazoval. A ještě mně tak napadá, že by se to dalo klasifikovat jako trestný čin pomluvy podle § 206 odst. 1 tr. zákona a to už je celkem slušný, protože v českým systému soudnictví je to dost závažný provinění (jen si všimněte všech těch politiků a "důležitých lidí", kteří si na tom potrpí, aby každá pomluva byla omluvena veřejně.) navíc tvrdit o někom tydle věci bez oběktivních důkazů umí fakt každej. i já můžu říct třeba o Bonzáčkovi, že je <> ale jelikož ho neznám a nemám k tomu žádný oběktivní důkaz, tak to dělat nebudu. A už vůbec ne ve veřejnosti přístupném fóru. P.S.: Nepamatuju si, že by někdy Trndal dostal přes držku. V pátek dostal někdo jinej, ale on to nebyl, avšak si způsobil zranění, které si vyžádá dlouhodobé léčení. To máme § 225 trestního práva. Přesné znění: § 225 Rvačka (1) Kdo úmyslně ohrozí život nebo zdraví jiného tím, že se zúčastní rvačky, bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let bude pachatel potrestán, je-li při činu uvedeném v odstavci 1 jinému způsobena těžká újma na zdraví nebo smrt. Takže jsetli tady jsou nějací admini, tak by měli celou tuto podsekci smáznout. Todle je tak trošku spoluúčast a sečteno podtrženo by se z toho dala vyklubat minimálně pěkná ostuda pro Roxy club. S pozdravem... |
|
| |
AceUrbis Návštěvník
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Wed 19 Apr ŕ 23:27 | |
| - Slay3r_CS*** napsal:
- Vidím, že všichni milujete Trndala. Já ho znám osobně (což většina z vás asi ne) a musím říct, že není takovej ...... jak o něm všichni tvrdí. Mimochodem to co tu napsal "Bonzáček" bych tu moc nenechával, protože dle zákona číslo 140/1961 Sb. jde o trestný čin vyhrožování, což bych rozhodně na veřejném fóru neukazoval.
A ještě mně tak napadá, že by se to dalo klasifikovat jako trestný čin pomluvy podle § 206 odst. 1 tr. zákona a to už je celkem slušný, protože v českým systému soudnictví je to dost závažný provinění (jen si všimněte všech těch politiků a "důležitých lidí", kteří si na tom potrpí, aby každá pomluva byla omluvena veřejně.)
navíc tvrdit o někom tydle věci bez oběktivních důkazů umí fakt každej. i já můžu říct třeba o Bonzáčkovi, že je <> ale jelikož ho neznám a nemám k tomu žádný oběktivní důkaz, tak to dělat nebudu. A už vůbec ne ve veřejnosti přístupném fóru.
P.S.: Nepamatuju si, že by někdy Trndal dostal přes držku. V pátek dostal někdo jinej, ale on to nebyl, avšak si způsobil zranění, které si vyžádá dlouhodobé léčení. To máme § 225 trestního práva. Přesné znění:
§ 225 Rvačka (1) Kdo úmyslně ohrozí život nebo zdraví jiného tím, že se zúčastní rvačky, bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let bude pachatel potrestán, je-li při činu uvedeném v odstavci 1 jinému způsobena těžká újma na zdraví nebo smrt.
Takže jsetli tady jsou nějací admini, tak by měli celou tuto podsekci smáznout. Todle je tak trošku spoluúčast a sečteno podtrženo by se z toho dala vyklubat minimálně pěkná ostuda pro Roxy club.
S pozdravem... Boze, ty jsi snad studovanej pravnik... Myslim, ze bonzacek nenapsal nic hroznyho a ani sproste nemluvil. Rekl pouze svuj nazor. Existuje tu i svoboda projevu... | |
|
| |
Kubík V.I.P.
Poeet p?íspivku : 17 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Wed 19 Apr ŕ 23:51 | |
| - AceUrbis napsal:
- Slay3r_CS*** napsal:
- Vidím, že všichni milujete Trndala. Já ho znám osobně (což většina z vás asi ne) a musím říct, že není takovej ...... jak o něm všichni tvrdí. Mimochodem to co tu napsal "Bonzáček" bych tu moc nenechával, protože dle zákona číslo 140/1961 Sb. jde o trestný čin vyhrožování, což bych rozhodně na veřejném fóru neukazoval.
A ještě mně tak napadá, že by se to dalo klasifikovat jako trestný čin pomluvy podle § 206 odst. 1 tr. zákona a to už je celkem slušný, protože v českým systému soudnictví je to dost závažný provinění (jen si všimněte všech těch politiků a "důležitých lidí", kteří si na tom potrpí, aby každá pomluva byla omluvena veřejně.)
navíc tvrdit o někom tydle věci bez oběktivních důkazů umí fakt každej. i já můžu říct třeba o Bonzáčkovi, že je <> ale jelikož ho neznám a nemám k tomu žádný oběktivní důkaz, tak to dělat nebudu. A už vůbec ne ve veřejnosti přístupném fóru.
P.S.: Nepamatuju si, že by někdy Trndal dostal přes držku. V pátek dostal někdo jinej, ale on to nebyl, avšak si způsobil zranění, které si vyžádá dlouhodobé léčení. To máme § 225 trestního práva. Přesné znění:
§ 225 Rvačka (1) Kdo úmyslně ohrozí život nebo zdraví jiného tím, že se zúčastní rvačky, bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let bude pachatel potrestán, je-li při činu uvedeném v odstavci 1 jinému způsobena těžká újma na zdraví nebo smrt.
Takže jsetli tady jsou nějací admini, tak by měli celou tuto podsekci smáznout. Todle je tak trošku spoluúčast a sečteno podtrženo by se z toho dala vyklubat minimálně pěkná ostuda pro Roxy club.
S pozdravem...
Boze, ty jsi snad studovanej pravnik... Myslim, ze bonzacek nenapsal nic hroznyho a ani sproste nemluvil. Rekl pouze svuj nazor. Existuje tu i svoboda projevu... Je to sranda do tý doby, nez si nás Bonzáček nevezme na paškál někoho z nás | |
|
| |
TOM Boss
Poeet p?íspivku : 43 město : Brno Brno ....plno Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 2:44 | |
| Pane jo, ty se asi moc koukáš na americký filmy, mobilní zákoník tu ještě nebyl, každopádně je to dobtej pokus, jak se pokusit o podnět způsobujicí smazání příspěvku, ale neposkytujeme o přihlášenývh uživatelech žádné informace, jestliže by měla být pěkná ostuda, co potom ostatní warez fora, které poskytují zakázaný material atd. Každej má svůj názor.......Jestliže by se z toho měla vyklubat ostuda, tak jedině pro Trndala.
Konečné rozhodnutí zní: Nesmažeme! Důvod: Svoboda projevu | |
|
| |
Luigi
Poeet p?íspivku : 1 město : Třebíč Registration date : 11. 04. 06
| Předmět: Valiči jako, no...*3* Thu 20 Apr ŕ 13:33 | |
| Je to trapnýýýýýý...takový blbosti tu řešit. *41* | |
|
| |
Kubík V.I.P.
Poeet p?íspivku : 17 město : Třebíč Registration date : 10. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 18:57 | |
| - TOM napsal:
- Pane jo, ty se asi moc koukáš na americký filmy, mobilní zákoník tu ještě nebyl, každopádně je to dobtej pokus, jak se pokusit o podnět způsobujicí smazání příspěvku, ale neposkytujeme o přihlášenývh uživatelech žádné informace, jestliže by měla být pěkná ostuda, co potom ostatní warez fora, které poskytují zakázaný material atd. Každej má svůj názor.......Jestliže by se z toho měla vyklubat ostuda, tak jedině pro Trndala.
Konečné rozhodnutí zní: Nesmažeme! Důvod: Svoboda projevu Absolutni souhlas....koneckoncu Trndal se muze branit sam... | |
|
| |
Trndal Návštěvník
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 19. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 19:03 | |
| Jezisi me to je u prdele. at si o me pisou co chcou. kdo me zna tak vi ze to pravda neni a kdo me nezna tak at si tomu klidne veri je mi u pr.... Takze nic neresim a piste si klidne o me dal. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 21:58 | |
| Tak pán Slayer nebo jak se to jmenoval i ten druhej hlupášek dostali ban, abychom byli v obraze, toto je Roxy forum, ne anti-roxy forum.
Myslím si, že rýt do admina je přece jen jistota toho, že si už na foru neškrtne. | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 23:01 | |
| Takze Tome kdyz tady nekdo rekne svuj nazor tak to smazes a bloknes jim IP jo??? tak tomu se rika "svoboda projevu" fakt. Mel by ses nad sebou zamyslet. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 23:37 | |
| útok na Roxy club a zaměstance je trošku něco jinýho...... | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Thu 20 Apr ŕ 23:42 | |
| No co je na tom jiny??? Prece svoboda projevu je snad na vsechno ne??? Takze nechapu jaky rozdily delas. Mozna takovi ze rekl pravdu a kazdej se za pravdu zloby takze jsi to smazal. Proste by ses mel nad sebou zamyslet. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:03 | |
| Pokud na mě někdo bude útočit, jenom kvůli tomu, že jsem to nesmazal a nevidí si do huby, tak ať se nediví, že si na Roxy foru už neškrtne, jsem ochoten je vrátit, to ale jen v tom případě, že budou vážit slova, které se objeví ve foru a co se týká tebe, sám víš, že seš dost problémovej a pokud se to někomu nelíbí, pak se nemůžeš divit, že se vyjádří. Takhle si myslím, že je to správné a pokud je můj názor mylný, rád si vyslechnu ohlasy na můj příspěvek, podotýkám smysluplný, bez urážek a napadání klubu, připadá mi to totiž spíš jako vydírání, pokud to nesmažu, budeme na tebe útočit, přece si nenechám srát na hlavu, navíc si myslím, že admin a podobní uživatele VIP a podobní jsou důležitější než 2 týpci, kteří jako obhajbu použijí útok na admina a Roxy. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:05 | |
| | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:08 | |
| No to ze jsem problemovej to moc nevim ale nevadi. To ze bonzacek rika pravdu si myslis asi jen ty ale to taky nevadi. Jinak Slay3r ti nijak nevyhrozoval jestli to nesmazes jen ti to doporucoval ale to taky nevadi. takze pohoda. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:09 | |
| Podle ankety si to myslí 69%. Nechci tě poučovat o procentech, le 69% je v tomto případě většina. | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:11 | |
| To je mozny protoze sel lezou lidy kteri me neznaj a zdilijou to co je napsany a nebo to dovaj s prdele. Ale jako podle onkety to nesmis brat. | |
|
| |
Radišan V.I.P.
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 13. 04. 06
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:17 | |
| - Trndal napsal:
- Jezisi me to je u prdele. at si o me pisou co chcou. kdo me zna tak vi ze to pravda neni a kdo me nezna tak at si tomu klidne veri je mi u pr.... Takze nic neresim a piste si klidne o me dal.
Když je ti tak jedno (jak je popsáno výše), tak proč to pořád tak moc řešíš? A proč si vybíjíš vztek na adminovi a raději si nezjistíš, kdo je Bonzáček a nevyřídíš si to přímo s ním? To mi příjde hodně pod úroveň kopat kolem sebe. | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:19 | |
| Ja si nic nevybij na adminovi je nnechapu proc smazal pravdu to je vsechno. A bonzacek mi je primo u prdele. Beztak je to ten co dostal v patek na orxy ode mne po hube. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:21 | |
| No jsou to registrovaní uživatelé, na Roxy chodívají. A stačilo si tě asi trochu všímat.
Hodně bije do očí, když to napsal zrovna o tobě, zkus taky najít chybu v sobě. 9 lidí z 13 je dost na to, aby na tom asi bylo trochu pravdy. | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:22 | |
| Tak dobre muzu udelat forum taky napsat neco o tobe dat tam fotku a sam uvidis kolik tam budes mit. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:22 | |
| To je možný, ale lidi s ním souhlasí..... | |
|
| |
Trndal Návštěvník
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:25 | |
| Ne to neni mozny. Ale proste zivot je boj a timhle je debata ukonce. Proste lidy ktery me neznaj osobne tak nevijou co jsem zac. A tak to proste bude. | |
|
| |
TOM Boss
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy Fri 21 Apr ŕ 0:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Největší idiot z Roxy | |
| |
|